Skip to content

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Wilt u graag in contact komen voor een vrijblijvende afspraak over welke hoveniers werkzaamheden ik voor u kan betekenen? Neem dan contact via onderstaande formulier. U kunt uiteraard ook bellen naar mijn telefoonnummer: 06 26 78 85 70.

Ik ben beschikbaar voor allerhande hoveniers werkzaamheden in de regio Zwolle, Kampen, IJsselmuiden in Dronten. Of het nou het snoeien van uw heg is, het wieden van uw onkruid of het aanleggen van nieuwe bestrating. Voor alle aanleg, onderhoud en beplanting kunt u bij mij terecht.

CONTACTFORMULIER

KLantervaringen

Rolf Groenvoorziening heeft mijn tuin weer top opgeleverd. Afgelopen winter was hard voor onze planten, deze hebben de kou niet overleefd. Rolf heeft onze wensen voor nieuwe planten zorgvuldig meegenomen bij de nieuwe beplanting. We zijn zeer te spreken over zijn kennis, vakmanschap en behulpzaamheid. Zoekt u een nieuwe hovenier voor tuinonderhoud in de regio Kampen of Zwolle, neem dan contact op met Rolf.

Tom van Duijn

Rolf heeft een geweldige klus in mijn tuin gedaan (tuin winterklaar maken en het aanleggen van klinker bestrating). De klus is vakkundig, vlot en zeer netjes uitgevoerd

Jasper Franssen

Rolf heeft bij ons het oude gras verwijderd en nieuwe zoden gelegd en een stuk heg bjjgeplaatst. Het ziet er heel mooi uit!

Esther Meijer