OVERZICHT VAN LAATSTE PROJECTEN

Aanleg Beplanting

Bij een gezondheidscentrum in Kampen, heb ik een stuk gazon eruit gehaald en nieuwe hortensia’s ingeplant. Voor de rest ben ik hier maandelijks voor tuinonderhoud.

Particuliere tuin

Bij een klant in Dronten, Snoei ik 2 keer in het jaar de hagen. Het ziet er gelijk weer anders uit. Strak en verzorgde tuinen kun je gerust aan mij overlaten.

Bestrating onkruid vrij

Vorig jaar heb ik voor een bedrijfsterrein van een vaste klant een overwoekerde straat weer netjes gemaakt. 

Voor dit bedrijventerrein in Kampen ben ik de vaste hovenier en zorg ik ervoor dat het terrein er altijd piekfijn bij staat. 

Nieuw gazon plaatsen

Dit voorjaar mocht ik voor een nieuwe opdracht in IJsselmuiden een nieuw gazon plaatsen. De graszoden zijn netjes rondom de aanwezige bomen geplaatst.

Steeds meer klanten vragen om een nieuwe gazon, ik adviseer hun welk type gras ze het liefst gebruiken en afhankelijk van de wens plaats ik de graszoden of voer het zaaien uit. I

OOK EEN PROJECT STARTEN IN UW TUIN?

Renovatie voortuin

In IJsselmuiden bij een adres waar ik vaker hoveniers werkzaamheden uitvoer kreeg ik de opdracht voor het herstellen van een voortuin. De locatie waar de vlaggenmast stond was overwoekerd met onkruid. Deze heb ik verwijderd, nieuw gronddoek aangebracht en afgedekt met keien. 

De vlag kan weer uit!

Bomen kappen en snoeien

Zoals elk voorjaar ben ik druk met het snoeien en kappen van bomen. Deze keer was het de beurt aan een grote eik die van de eigenaar verwijderd mocht worden. 

Het was een flinke klus maar het eindresultaat mocht er wezen. Na het kappen van de boom is uiteraard al het bladgroen afgevoerd. De eigenaar van deze tuin in Dronten kan weer genieten van zijn tuin met extra zon.

OOK EEN PROJECT STARTEN IN UW TUIN?